Η Οι.Ομ.Κω. συνεχίζοντας την προσφορά της προς τους νέους που ενδιαφέρονται να συνδράμουν στον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης οργανώνει νέο σεμινάριο στο αντικείμενο:
«Ηλεκτρονικό Επιχειρείν»
Με διδάσκουσα την Δρ. Μηχανικό ΕΜΠ Ξένια Παπαδομιχελάκη
Τα σεμινάρια θα έχουν διάρκεια 8 ωρών συνολικά και θα γίνουν στην έδρα της ΕΕΔΕ (Λ. Ιωνίας 200, Κάτω Πατήσια) την Τρίτη 25 και Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 τις ώρες 17.00 – 21.00.
Η ύλη που διδαχθεί αφορά: το να προσδιοριστεί τι είναι το «ηλεκτρονικό επιχειρείν» και θα περιγραφούν οι τρόποι με τους οποίους οι εταιρείες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ώστε να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους και να μειώσουν τα κόστη των υπαρχουσών επιχειρηματικών διαδικασιών. Θα παρουσιαστούν οι επιχειρηματικές στρατηγικές που εταιρείες και οργανισμοί χρησιμοποιούν κατά το ηλεκτρονικό επιχειρείν. Θα εξεταστούν θέματα που σχετίζονται με την συμπεριφορά των ηλεκτρονικών καταναλωτών, τον σχεδιασμό του Interface με το οποίο αλληλεπιδρούν οι χρήστες, την διαφήμιση στο διαδίκτυο, τις μηχανές αναζήτησης και την αναζήτηση πληροφοριών, τα συστήματα συστάσεων (recommender systems), τα οποία προτείνουν πληροφορίες, προϊόντα και υπηρεσίες ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Τέλος οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εξετάζουν την ορθότητα ενός επιχειρηματικού σχεδίου (ανάλυση αγοράς, SWOT ανάλυση, οικονομική πρόβλεψη).
Καλούνται οι υποψήφιοι να υποβάλουν αίτηση συμπληρώνοντας το ακόλουθο έντυπο και να το στείλουν στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την 23/9/2018.
Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους παρακολουθούντες με πλήρη συμμετοχή.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Υποβολή αίτησης προς Οι.Ομ.Κω. για τα σεμινάρια : «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν».
Ονοματεπώνυμο:
Σπουδές:
Ημερομηνία γέννησης:
Στοιχεία επικοινωνίας: email: τηλ.:
Εθελοντικές υπηρεσίες που έχετε προσφέρει η αν δεν έχετε προσφέρει τι θα μπορούσατε να προσφέρετε προς την Οι.Ομ.Κω.: